Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Watermark Problem - No watermark on original image  (Read 4132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

allyshone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Watermark Problem - No watermark on original image
« on: September 19, 2010, 03:36:10 pm »

I'm stuck with this. I've just upgrading my gallery and now want to use the tagging feature. I have the setting on "Both" for Resized and Original images, but it is only tagging the resized image, not the original image.

Resized: http://www.freida-pinto.net/gallery/albums/Shoots/034/normal_001.jpg
Pop-Up Original: http://www.freida-pinto.net/gallery/albums/Shoots/034/001.jpg

http://www.freida-pinto.net/gallery/index.php
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Watermark Problem - No watermark on original image
« Reply #1 on: September 19, 2010, 03:46:03 pm »

  • The gallery link is useless. It requires a login to see the pics.
  • The theme has not been completely upgraded for cpg 1.5.x. Read your docs.

allyshone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Watermark Problem - No watermark on original image
« Reply #2 on: September 19, 2010, 04:13:35 pm »

Sorry, I didn't know.
You can view the pictures now, and I have fully updated the site now. Problem is still there.
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Watermark Problem - No watermark on original image
« Reply #3 on: September 19, 2010, 08:27:44 pm »

PHP needs the permission to modify the original image -> properly chmod the files and folders (Shoots/034): depending on your setup 644/666 and 755/777.

allyshone

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Watermark Problem - No watermark on original image
« Reply #4 on: September 19, 2010, 10:18:47 pm »

Thank you!
This is solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.