Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: batch add problem  (Read 4836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fallingthroughinfinity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
batch add problem
« on: September 15, 2010, 04:37:22 pm »

I recently made a gallery for my fansite, and uploaded a lot of images via ftp to my hosting space. I CHMOD'ed them all to 777 and tried to batch add them to my gallery, but it came up with a padlock picture (http://completely-gaga.com/gallery/images/batch/folder_locked.png). Any clues as to what I need to do to get them to actually upload?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: batch add problem
« Reply #1 on: September 15, 2010, 04:53:53 pm »

Quote
<!--Coppermine Photo Gallery 1.5.6 (stable)-->
Please upgrade to cpg1.5.8, it contains many fixes since cpg1.5.6!
Logged

fallingthroughinfinity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: batch add problem
« Reply #2 on: September 16, 2010, 04:03:51 am »

I upgraded, but still same problem?
http://completely-gaga.com/gallery/
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: batch add problem
« Reply #3 on: September 17, 2010, 09:27:10 am »

means that the file could not be added, check your configuration and the permission of directories where the files are located
Logged

fallingthroughinfinity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: batch add problem
« Reply #4 on: September 17, 2010, 04:47:48 pm »

but i CHMOD'd all the files to 777
Logged

Michaela

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: batch add problem
« Reply #5 on: September 18, 2010, 09:09:58 pm »

I am having the exact same problem...
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4843
    • Windsurf.me
Re: batch add problem
« Reply #6 on: September 18, 2010, 10:11:31 pm »

Please check the ownership (chown) and chmod of the folders. 777 does not always mean a script has the correct permissions unfortunately. Speak to your host if you cannot check and change ownerships and permissions yourself.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.