Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Coppermine doesn't display in IE8  (Read 3831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

robf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
[Solved]: Coppermine doesn't display in IE8
« on: August 31, 2010, 10:00:14 pm »

Hi,

I have installed Coppermine and was about to launch it on my site when one of my team of 'testers' (I released the URL to the admin team) told me they cannot see the gallery in IE.

I don't actually use IE myself, but I checked on Browsershots and it does look like my gallery is not displaying with that browser (though it works with Firefox).

  • My gallery is available here - www.onevalefan.co.uk/pictures
    I am using the theme - water_drop
    I have followed the install guide (as far as I am aware although with three kids, one a newborn I may plead that I could have made mistakes due to tiredness)
    I have checked on the FAQ and searched the forum but I cannot find a similar problem.

I am presuming it is either something I have done (permissions-wise) or there is something wrong with the way my server is set up.

I would be grateful for any help - thanks for your time.

Rob
« Last Edit: September 01, 2010, 09:23:55 am by Phill Luckhurst »
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1504
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Coppermine doesn't display in IE8
« Reply #1 on: August 31, 2010, 11:37:48 pm »

.....told me they cannot see the gallery in IE.....
..I don't actually use IE myself... (though it works with Firefox).

It is blank with Opera. As a webmaster you will need more than just what an audit shows....get the browsers that people use, try them yourself.

I am presuming it is either something I have done.....

You presume correctly, the page lit up my FF error console to start with.
Redo your theme. Read your document package.
and
Validate your site here: W3C Validator

robf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Coppermine doesn't display in IE8
« Reply #2 on: September 01, 2010, 08:28:08 am »

Thanks for the useful, albeit curt advice.

As per the board rules, you can consider this post closed.

Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: Coppermine doesn't display in IE8
« Reply #3 on: September 01, 2010, 09:23:45 am »

You've fixed it then? It is always good to know how a site was fixed as it may help other having similar problems. Looks like you have made some edits to your header as your site looks fine for me in IE8 now.

We request that you mark threads as solved yourself by clicking the little tick mark in your post. It's not that we are too lazy to do it, we just haven't the time to go through all the threads. Please bear this in mind for next time.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.