Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Moving meta album to anycontent...  (Read 3481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maxxer

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Moving meta album to anycontent...
« on: August 17, 2010, 04:26:29 am »

Hello!
   If you have a look at http://www.toimoietbebe.com/concoursphoto2 you will see an install of coppermine.

Its basically set up as a photo contest. The "top 3" sectionis just the first three images from toprated (slightly modified visually, and added via the admin control panel). I'd like to put thkis top3/toprated as a header in the main gallery (or a gallery of my choosing, or al galleries, whatever's eadsiest since I only have one).  So when people click through to the main gallery, the "top 3" doesn't go away.

I thought maybe it was as simple as moving:

Code: [Select]
<!-- BEGIN toprated -->
                        <li>
                            <a href="{TOPRATED_TGT}" title="{TOPRATED_LNK}" rel="nofollow"><span>{TOPRATED_ICO}{TOPRATED_LNK}</span></a>
                        </li>
<!-- END toprated -->

Into "anycontent.php" since that seems to sticj throughout the site once enabled in amdin config. But no joy: I realize I'm sort og stabbing in the dark.

Any guidance on how to do this?

thanks all

-maxx   

Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #1 on: August 17, 2010, 04:43:28 am »

anycontent.php is only displayed on the index page. What you want is a custom header?

Read this => http://documentation.coppermine-gallery.net/en/php-content.htm#php-content_header_footer
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

maxxer

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #2 on: August 17, 2010, 05:05:48 am »

thanks for the suggestion jeff.
Um. My anycontent stays througout all pages :)
 This is perhaps a mod that I made that i forgot about (its been a few weeks since i worked on this project and my notes are shall we say, "lacking")
So the content of aycontent.php and also custom header would be available to me - to try and implemenet this change.

I guess my real question is - where should I be looking for the code snippet to insert across the gallery?

Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #3 on: September 03, 2010, 09:57:32 am »

Is this topic already solved?
Logged

maxxer

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #4 on: September 03, 2010, 08:19:17 pm »

no. I haven't been abel to work it out myself.
Someone on an unrelated thread suggested using an iframe of a filtered modified index.php
But i think that is half a solution. 
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #5 on: September 03, 2010, 08:30:54 pm »

Just adding that meta album to the setting 'The content of the main page' should work.
Logged

maxxer

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #6 on: September 03, 2010, 08:56:59 pm »

Thanks for that suggestion andre. Although that is not exactly what I'm trying to achieve:
I would like that meta album to display on every page of the gallery, not just the main page.
This is why i've been looking at custom header / anycontent.

-m
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #7 on: September 06, 2010, 03:55:12 pm »

Your custom header file could look like
Code: [Select]
<?php display_thumbnails('toprated'$cat1$CONFIG['thumbcols'], max(1$matches[2]), false); ?>
Logged

maxxer

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Moving meta album to anycontent...
« Reply #8 on: September 17, 2010, 09:14:14 am »

thank you - that was deliciously simple. - now that you've pointed it out (and after fishing around seeing how some of the main function are written in functions.inc), it makes me feel lazy for not working harder to figure it out.
Hindsight is always 20/20 I suppose  :D

Although I find it  still quite confusing, I think I'm finally beginning to understand a little bit about the larger picture of the coppermine architecture (passing templates back and forth between files and so on).

I find it to be really elegant (IMHO).

Um. thanks again!

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.