Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Flash Media Player v1.6 does not open video  (Read 5425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chicagohopeless

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • Coffee In A Cardboard Cup
Flash Media Player v1.6 does not open video
« on: August 10, 2010, 03:16:54 pm »

I'm attempting to use the Flash Media Player plugin for cpg 1.5.x (using the v1.6 zip file).  I'm running CPG 1.5.8.  My gallery is located at http://chicagohopeless.net/gallery/index.php

When I try to open a video I get a screen to rate/comment on the video, but I don't get the video.  If I am not logged in, I get a "you must login to view this page" username/password screen.  Once logged in (username: visitor / password: password) I get the same comment/rate screen.

I've configured the videos to be 320x240.  I've read the documentation and searched the forums, but no other error seems to be similar to mine.  I must be missing a step, but I can't figure out what it is. 

Thanks for your help.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Flash Media Player v1.6 does not open video
« Reply #1 on: August 11, 2010, 02:20:01 pm »

Logged

chicagohopeless

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • Coffee In A Cardboard Cup
Re: Flash Media Player v1.6 does not open video
« Reply #2 on: August 11, 2010, 09:20:18 pm »

Thank you.  Your link pointed the way to my problem.  For some reason, if I use
http://www.chicagohopeless.net/gallery/displayimage.php?pid=8901
instead of
http://chicagohopeless.net/gallery/displayimage.php?pid=8901
I get the problem I described in my report. 

Removing the "www." allows me to see the videos, but the rest of the site acts normally whether I have the "www." in the url or not.  Why would the video pages be sensitive to that when the photo pages are not?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Flash Media Player v1.6 does not open video
« Reply #3 on: August 11, 2010, 09:30:13 pm »

Firstly you should decide if you want to access your website with or without the www.
Then you have to create a htaccess rule.
Then you have to adjust the Coppermine setting accordingly.
Then we have to check again if the video doesn't work for you or not.
Logged

chicagohopeless

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
    • Coffee In A Cardboard Cup
Re: Flash Media Player v1.6 does not open video
« Reply #4 on: August 11, 2010, 10:17:47 pm »

It makes the most sense to keep the "www." since somehow I'd got the site bookmarked that way, although I'd configured Coppermine without the "www."

I already had this htaccess file, which seems to cover the situation:
Quote
RewriteEngine on

# BEGIN WordPress

# END WordPress

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^chicagohopeless.net$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.chicagohopeless.net$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/www\.chicagohopeless\.net\/gallery\/index\.php" [R=301,L]
I've switched the Coppermine configuration to add the "www." and all seems to be working fine now.

Thank you so much for your help!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.