Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site  (Read 3348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« on: July 26, 2010, 11:21:36 pm »

Hello developers, contributors, and others,

I have a site that I wish to incorporate my CPG in, however, it is proving quite difficult (if not impossible) with the way my website is setup. Bascially, my site is here: http://www.jeffstump.com and my CPG is here: http://www.jeffstump.com/photoGallery. Currently, the "fashion" navigation link dynamically loads a php file with a bunch of images on it (this is my original cheeseball photo gallery). What I am asking you guys is:

Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of a  upon a user clicking on my "fashion" navigation link? I am limiting the user to basically just viewing the pictures of my gallery and thats it. Any help would be greatly appreciated. Also, I have read the docs over and over and searched boards but nothing really relates to my problem. I am fluent with how php works, but am not too great at coding it from scratch.

Thanks again,
Troy
Logged

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #1 on: July 26, 2010, 11:27:14 pm »

"Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of a  upon a user clicking on my "fashion" navigation link? " Should read:

"Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of an album) upon a user clicking on my "fashion" navigation link?"
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #2 on: July 26, 2010, 11:51:45 pm »

You could use cpmfetch - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/board,87.0.html

Please read this thread first regarding its usage with cpg1.5.x - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,65412.0.html
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #3 on: July 27, 2010, 03:18:58 am »

Thanks Phil, I have followed your links and installed this successfully. This leads me to new questions, so I'll start a new thread with them.
Logged

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #4 on: September 04, 2010, 01:57:32 am »

this topic is solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.