Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site  (Read 3118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« on: July 26, 2010, 11:21:36 pm »

Hello developers, contributors, and others,

I have a site that I wish to incorporate my CPG in, however, it is proving quite difficult (if not impossible) with the way my website is setup. Bascially, my site is here: http://www.jeffstump.com and my CPG is here: http://www.jeffstump.com/photoGallery. Currently, the "fashion" navigation link dynamically loads a php file with a bunch of images on it (this is my original cheeseball photo gallery). What I am asking you guys is:

Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of a  upon a user clicking on my "fashion" navigation link? I am limiting the user to basically just viewing the pictures of my gallery and thats it. Any help would be greatly appreciated. Also, I have read the docs over and over and searched boards but nothing really relates to my problem. I am fluent with how php works, but am not too great at coding it from scratch.

Thanks again,
Troy
Logged

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #1 on: July 26, 2010, 11:27:14 pm »

"Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of a  upon a user clicking on my "fashion" navigation link? " Should read:

"Can I dynamically load my CPG (more specifically, the thumbnails of an album) upon a user clicking on my "fashion" navigation link?"
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4885
    • Windsurf.me
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #2 on: July 26, 2010, 11:51:45 pm »

You could use cpmfetch - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/board,87.0.html

Please read this thread first regarding its usage with cpg1.5.x - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,65412.0.html
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #3 on: July 27, 2010, 03:18:58 am »

Thanks Phil, I have followed your links and installed this successfully. This leads me to new questions, so I'll start a new thread with them.
Logged

troystump

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Trying to Dynamically Load Albums into a Pre-Existing Site
« Reply #4 on: September 04, 2010, 01:57:32 am »

this topic is solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.037 seconds with 19 queries.