Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: my gallery can not run in firefox explorer but in others it works fine  (Read 4355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mbalire

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 29

i having a problem with my gallery it can run in internet explorer,flocks and netscape browers but when you open it in mozilla firefox it display Fatal error
please help.
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9094
  • aka Frantz
    • Ma galerie

please post a link to your gallery so we can have an idea what's happend
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

mbalire

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 29

i had forgotten to give the link
www.bigbrotherafrica.com/newgallery/
am using version 1.4.25
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page

am using version 1.4.25

You need to upgrade to version 1.4.27.

The link worked OK with Firefox version 3.6.3.

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9094
  • aka Frantz
    • Ma galerie

works for me too with firefox 3.6.6 on mac Osx
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.037 seconds with 20 queries.