Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: XP_Publish login problem  (Read 9089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pavelh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
XP_Publish login problem
« on: July 16, 2010, 11:06:48 pm »

Hello.

I have upraded my photogallery to v. 1.5.6. When I try XP publish and type my login and password, I get error message Error in login. Try again.

I have instaled new empty instance of CG 1.5.6. and the problem is the same.

When I set debug mode + log, this unsuccesfull logging is not recorded on login file.

On v. 1.4.26 xp_publish works correctly.

Pavel.
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

pavelh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: XP_Publish login problem
« Reply #2 on: July 17, 2010, 11:00:59 am »

http://www.vjihlave.cz/fotogalerie

name: user1
passw: user1

Thanx. Pavel
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: XP_Publish login problem
« Reply #3 on: July 19, 2010, 07:48:14 am »

Regular http uploads work as expected - see http://www.vjihlave.cz/fotogalerie/displayimage.php?pid=2
Make sure to use IE - you can't use any other browser with XP Publisher. Can't test this further, as I don't have Windows.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.