Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: problem with moving db to new host  (Read 9350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

genom

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: problem with moving db to new host
« Reply #20 on: July 15, 2010, 11:54:50 pm »

I did exactly step by step of what they said that
any other options?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: problem with moving db to new host
« Reply #21 on: July 16, 2010, 03:01:01 pm »

At which step does it say you need to upload your database? At which stage does it say "use a particular charset or encoding when restoring your database on the new webhost". Clarify what you meant by saying
I uploaded the database as utf8
, as this sentence doesn't make any sense at all to me.

Logged

genom

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: problem with moving db to new host
« Reply #22 on: July 16, 2010, 11:17:18 pm »

so what did you mean that I need to do?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: problem with moving db to new host
« Reply #23 on: July 17, 2010, 07:49:05 am »

Read up the guide that explains how to move your gallery from one server to the other and do exactly as suggested there. What else could I say? Take a look at the old server: what are the encoding settings there? Can we take a look at the old server as well?
Logged

genom

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: problem with moving db to new host
« Reply #24 on: July 17, 2010, 01:15:49 pm »

I looked at the mysql
its the same encodings....
utf 8 unicode
and inside the db collation hebrew_general_ci

Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: problem with moving db to new host
« Reply #25 on: July 19, 2010, 07:50:41 am »

Repeat:
Can we take a look at the old server as well?
Logged

genom

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 65
Re: problem with moving db to new host
« Reply #26 on: July 19, 2010, 08:43:24 am »

from what I understood I need to put this line
mysql_query("SET NAMES Hebrew”,$result);
or something like that
in include/functions.inc.php
after mysql_connect
and before select_db
but I it gives me error....
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.