Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: OpenSearch problem  (Read 4910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pixstreet

  • Coppermine novice
  • *
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 25
    • pixstreet.co.uk
OpenSearch problem
« on: June 04, 2010, 10:39:11 pm »

I installed Coppermine version 1.5.4 works great big thank you
my problem is that OpenSearch plugin that came with the Coppermine does not work, resulting in empty results each time. when i do a similar search using my search facility on my site i am able to get a search result.

http://www.pixstreet.co.uk/gallery/

Thank you again for good job ;)
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: OpenSearch problem
« Reply #1 on: June 04, 2010, 11:15:59 pm »

Opensearch plugin is not ported to cpg1.5.x on this time.
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

pixstreet

  • Coppermine novice
  • *
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 25
    • pixstreet.co.uk
Re: OpenSearch problem
« Reply #2 on: June 04, 2010, 11:58:13 pm »

Screenshot below
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: OpenSearch problem
« Reply #3 on: June 05, 2010, 08:04:34 am »

I agree, that we deliver that plugin with the Coppermine package ;)
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: OpenSearch problem
« Reply #4 on: June 05, 2010, 09:04:37 am »

oops :-\
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.041 seconds with 27 queries.