Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: error when i click the bridge link  (Read 5720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

davidjmorin

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
error when i click the bridge link
« on: May 28, 2010, 07:42:20 pm »

i get the following error

Fatal error: Cannot redeclare cpggetmicrotime() (previously declared in /home6/bbpinpal/public_html/mydroidcentral/forums/gallery/include/init.inc.php:29) in /home6/bbpinpal/public_html/mydroidcentral/forums/gallery/include/init.inc.php on line 31





Coppermine install: http://mydroidcentral.com/forums/gallery/
Bridging app install: http://mysite.tld/forums/
Coppermine version: cpg1.5.0
Bridging app version: whatever comes wiht the script
Test user account: test/test

BridgeManager settings:
Bridge app URL:  http://mydroidcentral.com/forums/gallery/bridgemgr.php
Relative path to your bridge app's config file:  ../forums/
Cookie name or prefix:  forum
Use post-based groups?:  1 
Logged

davidjmorin

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: error when i click the bridge link
« Reply #1 on: May 28, 2010, 07:47:15 pm »

correction on userpass
"test1"
Logged

davidjmorin

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: error when i click the bridge link
« Reply #2 on: May 28, 2010, 08:02:43 pm »

Ok so i fig out the issue that i had....simply ran the update script. but now how in the heck does this work???

i have VB4.0.3 and the bridge says its complete yet when i login it jsut redirects me to the forum and when i login and go back to gallery it does nothing but say i need to login again. what do i need to do to repair this issue?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: error when i click the bridge link
« Reply #3 on: May 28, 2010, 08:40:34 pm »

You need to configure the bridge correctly.

Your forum's cookie prefix is not 'forum' it is 'bb'.
The relative path is not '../forums' it is just '../'
The app version is not 'whatever comes wiht the script' it is vBulletin™ Version 4.0.3
The test account you posted does not appear to be valid.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.072 seconds with 20 queries.