Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Warning: The value you have set for «The content of the main page» is invalid  (Read 6629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128

I've just upgraded from 1.4.22 to 1.5.3 RC and found this warning:
Quote
The value you have set for «The content of the main page» is invalid, please review it.

The content of the main page I had with 1.4.22 without problem is
Quote
lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1toprated,1/topn,1/

So what wrong here?
Logged

onthepike

  • Guest

Try this:

lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1/toprated,1/topn,1
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

...and respect board rules in the future. You've been around long enough on this board so we can expect that you remember them without being reminded.
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128

Try this:

lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1/toprated,1/topn,1

Thanks onthepike, I've tried it but it seems not working, and it seems after I saved new configuration, somethings were not saved.

I am not sured why but I could save some, like the Custom menu link, I could save the new configuration:
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13902155558-orig.png

But when I changed "the content of the main page"
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901504141-orig.png

or "the number of column on the thumbnail page" (to 4 instead of 5)
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901512387-orig.png

after saving, it went back to the default configuration.

So what went wrong with my gallery? Thanks.

My gallery is here: http://giadinhhanhphuc.net/anhgiadinh

...and respect board rules in the future. You've been around long enough on this board so we can expect that you remember them without being reminded.

Well noted. Thanks Joachim.
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128

Try this:

lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1/toprated,1/topn,1

Thanks onthepike, I've tried it but it seems not working, and it seems after I saved new configuration, somethings were not saved.

I am not sured why but I could save some, like the Custom menu link, I could save the new configuration:
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13902155558-orig.png

But when I changed "the content of the main page"
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901504141-orig.png

or "the number of column on the thumbnail page" (to 4 instead of 5)
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901512387-orig.png

after saving, it went back to the default configuration.

So what went wrong with my gallery? Thanks.

My gallery is here: http://giadinhhanhphuc.net/anhgiadinh


Thanks Joachim.
...and respect board rules in the future. You've been around long enough on this board so we can expect that you remember them without being reminded.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764

Have a look at your entry (see attachment). There's a trailing slash. Replace the whole entry with
lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1/toprated,1/topn,1
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

I am not sured why but I could save some, like the Custom menu link, I could save the new configuration:
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13902155558-orig.png

But when I changed "the content of the main page"
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901504141-orig.png

or "the number of column on the thumbnail page" (to 4 instead of 5)
http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/5/13901512387-orig.png
...and again I have to remind you of board rules: Board rules / Forum policies: Add Attachments
Logged

Iced Coffee

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 128

Have a look at your entry (see attachment). There's a trailing slash. Replace the whole entry with

Try this:

lastup,2/breadcrumb/catlist/alblist/lastcom,1/random,1/toprated,1/topn,1

Thanks, I noticed the problem. It has been corrected and now working well.

...and again I have to remind you of board rules: Board rules / Forum policies: Add Attachments

Sorry, been long since I last posted. I'll read the rules again :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.053 seconds with 19 queries.