Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: GD library 2.xx seem don't work  (Read 3093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fred35

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 364
    • CNotreVie.com
GD library 2.xx seem don't work
« on: May 18, 2010, 03:32:14 pm »

Hello

My site is hosted at 1&1 and when I want to upload images via the GD library 2.xx, there is no creation of intermediate images or thumbnails. It works perfectly with Image Magick. (http://***.cnotrevie.com/cpg_photos/)
Although using Image Magick doesn't bother me, I want to know if other users have this problem.

In phpinfo, the GD library is available.

Coppermine version 1.5.3 RC installed, updated from svn today.
I also found the problem with 1.4.26.

I had no problem with versions prior to 1.4.20

Ideas?
Logged
Fred

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

fred35

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 364
    • CNotreVie.com
Re: GD library 2.xx seem don't work
« Reply #2 on: May 20, 2010, 02:10:52 pm »

I found a solution.
I updated my php version 4 to 5 and there is no problem now.
Logged
Fred

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: GD library 2.xx seem don't work
« Reply #3 on: May 20, 2010, 03:41:19 pm »

That's not a helpful solution for others. You should have done as suggested.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.