Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: GD library 2.xx seem don't work  (Read 2840 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fred35

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 364
    • CNotreVie.com
GD library 2.xx seem don't work
« on: May 18, 2010, 03:32:14 pm »

Hello

My site is hosted at 1&1 and when I want to upload images via the GD library 2.xx, there is no creation of intermediate images or thumbnails. It works perfectly with Image Magick. (http://***.cnotrevie.com/cpg_photos/)
Although using Image Magick doesn't bother me, I want to know if other users have this problem.

In phpinfo, the GD library is available.

Coppermine version 1.5.3 RC installed, updated from svn today.
I also found the problem with 1.4.26.

I had no problem with versions prior to 1.4.20

Ideas?
Logged
Fred

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

fred35

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 364
    • CNotreVie.com
Re: GD library 2.xx seem don't work
« Reply #2 on: May 20, 2010, 02:10:52 pm »

I found a solution.
I updated my php version 4 to 5 and there is no problem now.
Logged
Fred

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: GD library 2.xx seem don't work
« Reply #3 on: May 20, 2010, 03:41:19 pm »

That's not a helpful solution for others. You should have done as suggested.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 21 queries.