Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Upgrade problem  (Read 8627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Upgrade problem
« on: March 09, 2010, 08:49:24 am »

I upgraded my previous coppermine (v1.42 ) Gallery to v1.52 but after that I cant log in to my admin aria or I cant even watch a picture , Can anyone help me ?   

Thank you
Logged

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Upgrade problem
« Reply #1 on: March 09, 2010, 08:52:54 am »

a corection upgraded it to coppermine version 1.53
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Upgrade problem
« Reply #2 on: March 09, 2010, 08:55:51 am »

Please post a link to your galley as per the board rules

Did you disable all plugins before upgrading?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Upgrade problem
« Reply #3 on: March 09, 2010, 12:04:59 pm »

Please post a link to your galley as per the board rules

Did you disable all plugins before upgrading?

No I didn't disable

here is the link for my gallery http://www.shalanitharaka.co.cc/
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Upgrade problem
« Reply #4 on: March 09, 2010, 12:14:37 pm »

One or more of your files appears to be corrupted - I can access your index page just fine, but I can't access your login page (empty page). Get a vanilla package and re-upload all files (after all you re-apply the upgrade that way). Make sure to use a real FTP app and not some lame crutch (like Web FTP or a pseudo-FTP app like notorious MS Frontpage or similar) and make sure to use the proper FTP mode.
Logged

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Upgrade problem
« Reply #5 on: March 09, 2010, 12:38:06 pm »

One or more of your files appears to be corrupted - I can access your index page just fine, but I can't access your login page (empty page). Get a vanilla package and re-upload all files (after all you re-apply the upgrade that way). Make sure to use a real FTP app and not some lame crutch (like Web FTP or a pseudo-FTP app like notorious MS Frontpage or similar) and make sure to use the proper FTP mode.

Thanks for your help Now its working fine
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Upgrade problem
« Reply #6 on: March 09, 2010, 02:30:34 pm »

Please do as suggested per Board rules -> Resolve your threads and post what you actually did to solve your issues for the benefit of others with similar issues. After all I posted several possible reasons and things to do; please let us know which suggestion did the trick. Mark your thread accordingly as well.
Logged

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Upgrade problem
« Reply #7 on: March 14, 2010, 04:08:42 am »

Please do as suggested per Board rules -> Resolve your threads and post what you actually did to solve your issues for the benefit of others with similar issues. After all I posted several possible reasons and things to do; please let us know which suggestion did the trick. Mark your thread accordingly as well.

I used  Smart FTP client software to upload coppermine 1.5 package to server  but it seeme little bit slow (I already uploaded some files using it ) so I uploded rest of all folders using my server's online file manager

after I upgraded to coppermine 1.5 , I coudn't log in to admin aria or coudn't watch any picture. 

finally I re  uploaded files I uploded using Smart FTP client software & re upgraded it using update.php
Finally it worked

 
Logged

srionline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: Upgrade problem
« Reply #8 on: March 14, 2010, 04:11:53 am »

a correction 

finally I re  uploaded files (using server's online file manager)  that  I uploded using Smart FTP client software & re upgraded it using update.php
Finally it works

 
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 20 queries.