Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Closed]: Italian language problem  (Read 5920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alis

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
[Closed]: Italian language problem
« on: March 29, 2010, 12:57:37 pm »

Hi,
when I installed cpg 1.4.x version I switched to Italian language. Now I've upgraded to the 1.5.3 rc version but Italian language hasn't been finished yet. I've tried to switch to English language, but I cannot: I'm still seeing italian words, and where there's no a translation the menus are blank. Even configuration menu is all blank! I've tried to clear my browser cache but it doesn't work. How can I do to see the english version? I've tried to switch to detusch and france too, but it still remain the same. I think it is a problem of browser and pc, but I cannot resolve it.

Hope the board is the correct one. And for the italian version, is there someone who is working on it??
« Last Edit: March 29, 2010, 01:29:39 pm by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Italian language problem
« Reply #1 on: March 29, 2010, 01:01:09 pm »

First of all: respect board rules! You have been told so before, e.g. in
without respecting board rules
. I have had enough of your attitude and your disrespect: immediately read up board rules and do as suggested there. If you don't, you'll be banned.
Logged

Alis

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Italian language problem
« Reply #2 on: March 29, 2010, 01:03:06 pm »

read the rules now. Sorry, however I've resolved my problem.

sorry again.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Italian language problem
« Reply #3 on: March 29, 2010, 01:29:22 pm »

You failed to do as suggested for the last time: you have not posted a link to your gallery. That's it, I've had enough of you: I told that this would happen - you're banned. Go away.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.