Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch Upload problem on IIS server  (Read 6699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Batch Upload problem on IIS server
« on: March 22, 2010, 01:10:59 pm »

Hi,
I've just upgrade my CP gallery to 1.5.3 and i've got a problem with the Batch upload FTP.

Like on previous edition, it was necessary to modify "minibrowser.php" file, but i'm not very good on PHP.

I try to replace this file with the older and modified file (works on 1.4) but i can only see my root folders and move nothing.

Could anyone help me ?
Thank's in advance
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1504
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #1 on: March 22, 2010, 01:44:03 pm »

You will first need to follow the rules for posting.

You have made less than 10 minutes ago a posting on the French support board asking about the same issue.
Do not over post!

You have not posted a link to your Coppermine installation.
Posting a link is required when asking for support!

You have not followed the guidelines and mandatory procedures outlined in your Document package about "Asking for help on upload issues"
Read the docs - Read the forum rules for posting.

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #2 on: March 22, 2010, 01:52:19 pm »

Quote
You have made less than 10 minutes ago a posting on the French support board asking about the same issue.
Do not over post!
Joe, I told jeje62 to ask on the english board as we d'ont have french supporter who have skills to aswer his question, so it was not an over post...  ;)
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #3 on: March 22, 2010, 01:53:59 pm »

thank's François, link to the Gallery : http://www.echo62.com/cpg132
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1504
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #4 on: March 22, 2010, 02:08:55 pm »

Joe, I told jeje62 to ask on the english board as we d'ont have french supporter who have skills to aswer his question, so it was not an over post...  ;)

Apologies François!  :)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #5 on: March 22, 2010, 02:47:11 pm »

Actually, if you have issues with uploading, you should do exactly as suggested in http://documentation.coppermine-gallery.net/en/upload_troubleshooting.htm
So far all you did was posting a link to your gallery (after being told so).
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #6 on: March 22, 2010, 02:57:20 pm »

@ Joe
Quote
Apologies François!  Smiley
No problem :D
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #7 on: March 22, 2010, 03:29:02 pm »

Sorry joachim,
I think i'll done all the things/
Login : tester
password : tester.

I test-it, uplok, but there no access to the FTP uplaod with this account ?
Logged

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #8 on: March 22, 2010, 03:29:49 pm »

Sorry joachim,
I think i'll done all the things/
Login : tester
password : tester.

I test-it, upload OK, but there no access to the FTP upload with this account ?
And this is the problem :(
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #9 on: March 22, 2010, 03:54:08 pm »

Regular http uploads work as expected (see http://www.echo62.com/cpg132/displayimage.php?album=173&pid=10687#top_display_media). What batch-add interface do you use? Are you aware that you can't use the browsable interface?
Like on previous edition, it was necessary to modify "minibrowser.php" file, but i'm not very good on PHP.
Post your modifications.
Logged

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #10 on: March 22, 2010, 04:30:35 pm »

Sorry, i've watched again and it's not minibrowser.php but Searchnew.php
on line 579 of searchnew.php  (CPG 1.4.25)
I've replace this line :
    $iframe_startfolder .= str_replace('searchnew.php', '', __FILE__).rtrim($CONFIG['fullpath'], '/').'/';

With this one :
    $iframe_startfolder .= rtrim($CONFIG['fullpath'], '/').'/';

I've try the same in 1.5.3, but nothin g works

The problem is only with the explorer interface, with the old Batch interface no pb. But i've got a lot of folder, and the older batch is very very long...
Attached, Screen of the interface.
Logged

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #11 on: March 22, 2010, 04:54:42 pm »

I've found thahts searchnew.php gave the good path to iframe "minibrowser.php"an echo on $iframe_startfolder on this file gave me "D:\sites\Echo2009\cpg132\albums\", the right path of the albums.
Maybe it's the problem is on "minibrowser.php file
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #12 on: March 22, 2010, 05:19:37 pm »

Did you ignore my questions on purpose?
What batch-add interface do you use? Are you aware that you can't use the browsable interface?
Logged

jeje62

  • Tester
  • Coppermine newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • chtiphoto
Re: Batch Upload problem on IIS server
« Reply #13 on: March 22, 2010, 05:24:14 pm »

wow... sorry !
I want to use the browsable batch interface, because the old is too slow with a lot of folders (more than 170).

This interface works fine on 1.4.8 with the mod below.

But if it not working on 1.5, i will downgrade !
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.