Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Fixed]: RE: Plugins Webpage?  (Read 3821 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MagikGuy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
[Fixed]: RE: Plugins Webpage?
« on: March 07, 2010, 08:54:28 pm »

Hey everyone,

Everytime I go to the plugin webpage, I get the following error:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /srv/coppermine-gallery.net/public/htdocs/plugins.php on line 675

Does anyone know when this will get fixed?

Regards,

Stefan
« Last Edit: March 07, 2010, 10:33:23 pm by François Keller »
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9096
  • aka Frantz
    • Ma galerie
Re: RE: Plugins Webpage?
« Reply #1 on: March 07, 2010, 09:09:29 pm »

this issue is still reported on the dev board...
Just wait until an admin fix this
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4826
    • Windsurf.me
Re: RE: Plugins Webpage?
« Reply #2 on: March 07, 2010, 09:10:10 pm »

In the mean time you can also download from the announcement thread of the plugin in question or from the soundforge download page - http://sourceforge.net/projects/coppermine/files/
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4826
    • Windsurf.me
Re: RE: Plugins Webpage?
« Reply #3 on: March 07, 2010, 09:13:52 pm »

I've taken a look and there was a missing ' mark. The page should now be working. Sorry for the problem.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.