Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 'My Gallery' Issue  (Read 4042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
'My Gallery' Issue
« on: February 16, 2010, 12:30:11 am »

Hello there,

When I click 'My Gallery' and the filter is applied to the url http://www.actionforcetoys.com/gallery/index.php?cat=10005 no photos show up, but if I goto the main index page without the cat filter they are there. http://www.actionforcetoys.com/gallery/index.php

Please help.  Can't find any documentation or info on this one.
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #1 on: February 16, 2010, 12:40:51 am »

The "My Gallery" Button is used for your personal gallery.
You probably haven't created any albums in your personal gallery.
The Photos you have uploaded are in a different category.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #2 on: February 16, 2010, 12:45:14 am »

I have albums and images that I created though.
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #3 on: February 16, 2010, 12:45:59 am »

Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #4 on: February 16, 2010, 12:58:16 am »

Can you try creating a new user and see if you have the same issues please.  Maybe it's because I'm in the admin group or something?
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4808
    • Windsurf.me
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #5 on: February 16, 2010, 01:00:10 am »

You could always try creating a user yourself.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #6 on: February 16, 2010, 01:04:16 am »

I was thinking it might be best to do it from a different OS/Browser/IP smart arse.  :P
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #7 on: February 16, 2010, 01:22:09 am »

Please don't insult supporters.

What I meant was you didn't Create any Albums in the "My Gallery" Category.
You did Create albums, just in a different Category.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #8 on: February 17, 2010, 01:00:27 pm »

Did you not see the  :P in the post?  It's called a sense of humour...
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #9 on: February 17, 2010, 01:01:03 pm »

And you haven't really helped me in the slightest.  :-*
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #10 on: February 17, 2010, 01:14:09 pm »

That was a joke btw you have helped me really. :)
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #11 on: February 17, 2010, 01:53:56 pm »

It might be an idea to have 'My Photos' instead of or merged with 'My Gallery' then?
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #12 on: February 17, 2010, 01:56:20 pm »

The standard user galleries show up now in http://www.actionforcetoys.com/gallery/index.php?cat=1 but galleries uploaded by admins don't show up.  Why is this?
Logged

migzy

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #13 on: February 17, 2010, 11:06:42 pm »

Obviously it's not scripted to show galleries created by admins.  Might be an idea to show admin created albums in this section in 1.5.x
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: 'My Gallery' Issue
« Reply #14 on: February 18, 2010, 07:37:40 am »

What a nonsensical and abusive thread. Locking. Next posting in the similar manner will get you banned.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.