Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Only found one problem so far...  (Read 3357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cruez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Only found one problem so far...
« on: October 17, 2003, 06:31:50 am »

Regarding my post Here

I upgraded to 1.2

The only problem I have now is this when I log out from Coppermine...

"An Error Has Occurred!
Session check failure. Please try again"

here is the link that its going to....

"http://www.cruez.com/forum/index.php?&action=logout;sesc="

Shouldn't there be a variable after the sesc=    ????
Logged

Zarsky

  • VIP
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 268
    • Zerr Family Website
Only found one problem so far...
« Reply #1 on: October 17, 2003, 03:34:02 pm »

which bbs are you integrated with?  The link in the bridge file is not attaching the session ID to the end of the URL...if you look in the specific bridge file you aer using for the logout link you may be able to figure out which variable is missing or not parsign correctly.

EDIT: Sorry I posted too quickly...I beleive their are outstanding issues surrounding the BBS integration.  It is after all experimental.  Anyways search this board and the old board for all information regarding the phpbb integration.  Jack is working to clean up the bridge files so the integration across BBS is better supported.  There is NO timeline currently available when the next release with better BBS support will be available.

EDIT #2:  Argghh...it is too early in the morning...I see you are in fact using the yabbse bridge file....I use this bridge file on my site with no problems.  Perhaps you have accidently changed the file...re-upload from the original package, and edit the bridge file to point to your yabbse Settings.php and comment out the proper bridge file link in init.inc.php
Logged
Read the Online DOCs, FAQ, and SEARCH the board BEFORE posting questions for help.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 18 queries.