Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No images after moving to new server.  (Read 2338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DJNilo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
No images after moving to new server.
« on: January 01, 2010, 09:25:16 am »

Hi, this is my first time i use your forum support and very new to Coppermine!

After I've moving to a new server, many pictures and thumbnails disappeared.
Don't know what to do to get it back.

I've already asked the new host if everything went well with the moving and they said yes.
and i ask them to upload all files again and they did.
But still some pictures is gone, i really need some help with this problem.

My website is http://celebrityheadshots.net/headshots/index.php

Thank you :)
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: No images after moving to new server.
« Reply #1 on: January 01, 2010, 02:59:41 pm »

Did you move your database and edit include/config.inc.php to point to the database?

If you check with your ftp app that all the images are still in the albums folder and you have your original databse in the new location then it should simply mean editing the above file to reflect the new details.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.026 seconds with 20 queries.