Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Upload Fail Message: "The previous file could not be placed"  (Read 4746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bhojraj

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2

Dear Visiters,

I have sucessfully install coppermine-gallery in my site through Cpanel.

When I upload the pictures first pictures are upload and finally following message is shown:
"The previous file could not be placed.
You have successfully placed all the files."


I have changed the folder permission to 777 and 755 . But still my problem is not solved
So please any boady have any knowledge of this problem please suggest me . I have listed
the login id and password . If u wish then please use it and try what happen...

URL: http://whitehimalayantreks.com/gallery/login.php
User ID: admin
Password: ******* [edit by PYAP]It's not a bright idea to offer your Admin Password ,-) HIDEN[/edit]

Thank you

I am waiting for replys..

« Last Edit: December 22, 2009, 11:59:04 am by Pascal YAP »
Logged

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)
    • CPG 1.5.x ExperiMental website
Re: Upload Fail Message: "The previous file could not be placed"
« Reply #1 on: December 22, 2009, 11:33:52 am »

In my opinion, you need to read the Coppermine DOC ,-)
In your CONFIG, your choice was ImageMagik instead GD2.x.
Now all work fine.

In futur, do'nt send any ADMIN pass  ;D We prefer an User Account  ;)
Logged

bhojraj

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Upload Fail Message: "The previous file could not be placed"
« Reply #2 on: December 22, 2009, 11:53:53 am »

Dear Friends,

Thank you for your reply...


-
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4859
    • Windsurf.me
Re: [Solved]: Upload Fail Message: "The previous file could not be placed"
« Reply #3 on: December 22, 2009, 07:25:22 pm »

As imagemagik was selected by default I am guessing that you used your hosts installer rather than the method we suggest. If that is the case then please perform the upgrade procedure with files downloaded from this here, there are loads of known issues caused by hosts installers one of which is imagemagik being set when the host doesn't have it. If my guess is wrong then have fun with your gallery.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.