Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Error when visiting site?! (Undefined offset)  (Read 9574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

saticmotion

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Error when visiting site?! (Undefined offset)
« on: December 05, 2009, 03:11:23 pm »

Hey people,

since a while my coppermine gallery isnt working anymore, when i visit it it shows a error:

Notice: Undefined offset: 8192 in /customers/revuh.nl/revuh.nl/httpd.www/revartgroup/user/include/debugger.inc.php  on line 112

does anyone knows what to do? how can i fix it? it would be much appreciated if i could fix it because the gallery is great  ;D
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #1 on: December 05, 2009, 03:23:30 pm »

Update your gallery to the current version.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #2 on: December 05, 2009, 11:02:21 pm »

Link probably is http://revuh.nl/revartgroup/user/
Any particular reason for marking this thread as "solved", as it seems to me that it isn't: your page is still broken.
Logged

saticmotion

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #3 on: December 06, 2009, 12:14:47 pm »

May i ask how i can update my coppermine gallery when its broken?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #4 on: December 06, 2009, 03:02:19 pm »

Logged

apti

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #5 on: December 06, 2009, 06:09:28 pm »

I'm working with saticmotion on this, and we have another problem.

After following the instructions, this is what our installation looks like:
http://www.revuh.nl/revartgroup/user/


Any idea how we can get our theme back, or at least make it look correct? I believe we were running 1.4.x before the upgrade, but I'm not sure.
Logged

apti

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #6 on: December 06, 2009, 06:21:52 pm »

Sorry for the double post, but I should inform you that it isn't just our custom theme that isn't working properly.  I tried to use the updated "classic" theme that was included in the upgrade, but that did not work either.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #7 on: December 06, 2009, 07:15:56 pm »

Make sure you updated everything using versioncheck.php and make sure the themes folder and all subfolders are readable (exact perms depends on your server setup).
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4802
    • Windsurf.me
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #8 on: December 06, 2009, 07:16:55 pm »

Login as and admin then run the following page.

http://revuh.nl/revartgroup/user/versioncheck.php

*edit - Double posted with nibbler.

Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

saticmotion

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #9 on: December 09, 2009, 07:45:37 pm »

Login as and admin then run the following page.

http://revuh.nl/revartgroup/user/versioncheck.php

*edit - Double posted with nibbler.


It says everything is ok + fixed, everything is green, what shall i try now?
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1504
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #10 on: December 09, 2009, 09:31:12 pm »

You probably have theme related files in your gallery root directory and/or other places that theme
files should not be.

Example:........nl/revartgroup/user/theme.php   looks like one misplaced file. There might be others.

Your server's structure and organization of Coppermine files should be the same as the copy you have unzipped on your computer.

apti

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #11 on: December 10, 2009, 06:58:07 pm »

You probably have theme related files in your gallery root directory and/or other places that theme
files should not be.

Example:........nl/revartgroup/user/theme.php   looks like one misplaced file. There might be others.

Your server's structure and organization of Coppermine files should be the same as the copy you have unzipped on your computer.

How would this have happened?  If we didn't move anything, could it have happened on its own?
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1504
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #12 on: December 10, 2009, 07:22:04 pm »

Perhaps it happened because of quantum tunneling or ripple effects from collisions at the LHC.......

............ I believe we were running 1.4.x before the upgrade, but I'm not sure.

Your guess is as good as mine.
Your time would be better spent following advice rather than questioning it.

apti

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #13 on: December 11, 2009, 06:37:29 am »

Perhaps it happened because of quantum tunneling or ripple effects from collisions at the LHC.......

Your guess is as good as mine.
Your time would be better spent following advice rather than questioning it.

Fair enough, I'll attempt to take care of it tomorrow morning.  I prefer to understand rather than just do though :)
Logged

apti

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #14 on: December 11, 2009, 06:38:35 am »

and I've forgotten to say, thanks for the help everyone  :D


sorry for double post.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Error when visiting site?! (Undefined offset)
« Reply #15 on: December 11, 2009, 12:57:59 pm »

Issue solved? If yes, then please resolve your thread as suggested per board rules.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 20 queries.