Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Uploading problems  (Read 3500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maresco

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
[Solved]: Uploading problems
« on: November 21, 2009, 03:28:38 am »

I have read the instructions, I have created a vhost.conf file on the server to change some values on the php setting

<Directory /usr/local/www/vhost/elanzuelo.com/httpdocs>
php_admin_flag engine on
php_admin_value open_basedir /usr/local/www/vhosts/elanzuelo.com/httpdocs/tmp
php_admin_value upload_tmp_dir /usr/local/www/vhost/elanzuelo.com/httpdocs/temp_photos
</Directory>

I have created the tenp_photos folder and chmod 777, also the tmp

I saw the debug but I cannot figure out what’s wrong
the album is on http://www.elanzuelo.com/coppermine/

user test
pwd test123

(admin privileges)
change language on the bottom
last album "temporal para subir fotos" has upload active
I will appreciate any help

Mariano
« Last Edit: November 21, 2009, 06:23:42 pm by Phill Luckhurst »
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4858
    • Windsurf.me
Re: Uploading problems
« Reply #1 on: November 21, 2009, 09:28:49 am »

Well done for doing most things outlined in the docs but you forget to tell us exactly what error you are getting.

If you are referring to

Quote
No file was uploaded !

If you have really selected a file to upload, check that the server allows file uploads...

File: /usr/local/www/vhosts/elanzuelo.com/httpdocs/coppermine/db_input.php - Line: 311


Then simply search the forums for the error
Quote
db_input.php - Line: 311
as that is the only relavent part and you will find many users who have had the same problem and numerous ways to fix it.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

maresco

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Uploading problems
« Reply #2 on: November 21, 2009, 06:07:13 pm »

ok, for the record, the issue was the server (plesk) has to run a command so changes on vhost.conf are recognized

/usr/local/psa/admin/sbin/websrvmng --reconfigure-vhost --vhost-name=DOMAINNAMEHERE.com

issue solved

thanks

mariano
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4858
    • Windsurf.me
Re: Uploading problems
« Reply #3 on: November 21, 2009, 06:23:23 pm »

Well done and thank you for resolving your thread. I will mark your thread as solved but for future reference you can do this yourself by pressing the tick in the corner of your post.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.