Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Closed]: Antique theme breaks in IE  (Read 2456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rat_tracks

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
[Closed]: Antique theme breaks in IE
« on: November 06, 2009, 12:11:22 pm »

I wanted to use the Antique theme which looks great in Firefox (my personal browser of choice) but it breaks badly in Internet Explorer (6) . Is there anyway to fix this ? Any help much appreciated. (can someone tell me if it works any better in IE7 or later versions ?) Thanks.

RAT
« Last Edit: November 08, 2009, 11:11:15 pm by Joachim Müller »
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1503
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Antique theme breaks in IE
« Reply #1 on: November 06, 2009, 01:53:05 pm »

To get support here you must stop breaking the board rules for posting:

Posting Links

Don't Double Post

Don't hijack threads

Follow the rules and be patient.

rat_tracks

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Antique theme breaks in IE
« Reply #2 on: November 07, 2009, 05:01:24 am »

My apologies for breaking the rules.

I did not post a link because I assumed it was easy enough to go to the coppermine demo page and simply open the Antique theme in IE and see what I mean (as the breakdown has nothing to do with any code or changes that I did) . I cant post a link to it working on my site cause it dont work in IE. I cant use it so have to run a working theme until this can be resolved.

I am sorry for double posting and hijacking the other thread. I searched for 'antique breaking in IE' and got no usable results so I posted this thread. I then searched manually through the forums and eventually came across the other thread and posted there without thinking. Again I am sorry I had forgotten how strict things were over here.

I have found some sort of resolution to this issue as it seems someone had my IE font size setting to large instead of medium which made the breakdown of the theme much worse in IE so it is somewhat better but still not right esp. when compared to Firefox at any setting. So if anyone has their font size set larger than medium the theme goes all to pieces so IMO I cant use it that is why I am asking if there is anything that can be done such as added code for IE that will make the theme behave better in IE as well as FF as I have seen done on other themes.

Thanks for bearing with me and again I am sorry for breaking the rules.

RAT
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Antique theme breaks in IE
« Reply #3 on: November 08, 2009, 11:10:54 pm »

You still haven't posted a link to your gallery although you have been told so. Closing, locking. Next misbehaviour will result in a ban.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 21 queries.