Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: No new file was found  (Read 3705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rosnjust

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
[Solved]: No new file was found
« on: October 24, 2009, 07:41:09 pm »

No new file was found

This is what it says when I batch a new folder. I went into my Cpanel and looked in the gallery albums and the album is there and so are the images.

Why am I getting this error? I also have the new version of Coppermine. I just updated and I still get this error.

Help please!
« Last Edit: October 26, 2009, 07:47:42 am by Joachim Müller »
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: No new file was found
« Reply #1 on: October 25, 2009, 03:06:39 am »

Please read the board rules and follow them  ;)
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

rosnjust

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: No new file was found
« Reply #2 on: October 25, 2009, 07:21:38 am »

i figured it out! :-*
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: No new file was found
« Reply #3 on: October 25, 2009, 02:47:13 pm »

Would you mind to tell us what you figured out? Board rules say as well that you need to resolve your threads for the benefit of others with similar issues.
Logged

rosnjust

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: No new file was found
« Reply #4 on: October 26, 2009, 01:45:36 am »

i don't know but i changed the file name to a smaller name. I reuploaded the folder and it worked. I was uploading folders all day and then all of a sudden I had the error and it stated that there were no files in the folder. Thanks!  Please don't reply because I am going on a long vacation.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.03 seconds with 20 queries.