Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Trouble uploading images  (Read 3750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DebHaigh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
[Solved]: Trouble uploading images
« on: September 22, 2009, 11:33:17 pm »

I installed program from my host server's simple  scripts  2 days ago

all seemed to go well.. even uploading for the first day

I tried uploading images on 2nd day and recieved this message

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 14592 bytes) in /home3/whutknot/public_html/stonefamilyalbum/include/picmgmt.inc.php on line 262

I read thru the documents  it suggested that i change the php.ini file but I could not find it on my server.

I read the instructions for getting support and i have changed the group settings to allow only one upload box.   and i have set up a testuser in the registered user group  and i have set the debug to all users.

testuser
1234  are the login and pw

www.stone-family-album.com

Any help would be deeply appreciated.. it allowed me to upload about 120 photos but no more.
« Last Edit: September 23, 2009, 09:22:27 am by Joachim Müller »
Logged

DebHaigh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Trouble uploading images
« Reply #1 on: September 22, 2009, 11:36:37 pm »

OOps  forgot to mention thawt after i changed the settings as suggested..I tried uploading only one image and i got that an error that said i had  exceeded limit allowed by CG  ane the upload failed.
Logged

DebHaigh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Trouble uploading images
« Reply #2 on: September 23, 2009, 02:33:12 am »

I didnt see a place to edit my original file so i replied. My issue is resolved.   My server had to add a php.ini file and dr a few things and now its working again... I love the product and although i can be dense at times i will enjoy learning how to use it to its full potential!!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.