Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Invalid]: water mark is not working well  (Read 7013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hny1

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 29
[Invalid]: water mark is not working well
« on: May 12, 2009, 03:27:28 pm »

sir water mark plugin is showing Text on the picture .
it not showing image ... tell me what is the problem
i am sending u config of this plugin.
« Last Edit: May 13, 2009, 12:37:39 pm by Joachim Müller »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: water mark is not working well
« Reply #1 on: May 12, 2009, 03:43:46 pm »

CPGMark is from the CPG Contrib board. Post your question here : http://cpg-contrib.org/board/index.php?PHPSESSID=1fc006654c55fb22b9c51d72a252d68d&board=14.0
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Invalid]: water mark is not working well
« Reply #2 on: May 13, 2009, 12:38:02 pm »

And please stop "sir"-ing us. ;D
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: [Invalid]: water mark is not working well
« Reply #3 on: May 13, 2009, 02:49:04 pm »

[offtopic] It does have a nice sound to it though  ;) [/offtopic]
Logged

absolutbeginner

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: [Invalid]: water mark is not working well
« Reply #4 on: September 11, 2009, 02:46:38 pm »

Hi following your link to the cpg-contribution board, as well as clicking on the pug-in, in the plug-in section, I am getting the following error message.

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/cpgcontr/public_html/board/Sources/Subs.php on line 3524

Is there a working plug-in available for watermarking apparently? Thx for reply.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Invalid]: water mark is not working well
« Reply #5 on: September 14, 2009, 04:07:33 pm »

So what? That's another page that we have no control over. If it's down, that's sad, but none of our business nor can we do anything about that. It's irrelevant and invalid that you report that other site to be broken. Locking.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 20 queries.