Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Closed]: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25  (Read 5456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joep28

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
[Closed]: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25
« on: September 01, 2009, 05:37:43 pm »

Hi Guys,

I know this is a question that has been asked multiple times here, but i just can't find an solution for my/this problem.
I'm running 1.4.25  (stable) and installed only one plugin.
This plugin is the Lightbox V1.2 and i downloaded it from the plugin page.
The problem is that i have the "well-known" radom picture error.
Ofcourse i looked and searched this forum, but it seems that all the answers i found are not related to my version of coppermine.
It also seems that this bug was solved in version 1.4.21 and later, but i still have this error.  http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,52160.0.html


For the record, my gallery is not connected to the internet, but if it is wanted for troubleshooting, i can arange something. :)

Thanks again.



« Last Edit: September 10, 2009, 10:45:40 am by Joachim Müller »
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25
« Reply #1 on: September 01, 2009, 05:44:15 pm »

That refers to the LightBox mod.. You say you have the plugin, therefore read this in the plugin thread....

http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,59013.msg291198.html#msg291198

works fine for me with cpg 1.4.25

Without a link that's all I can provide

Joep28

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25
« Reply #2 on: September 01, 2009, 07:16:19 pm »

Hi,
Thanks for the reply.
I already saw the link that you refered to, but my functions.inc.php looks different then the one displayed in that post.
Also i think it already contains some extra/changed code to prevent this bug from happening in my version.
Logged

Joep28

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25
« Reply #3 on: September 06, 2009, 12:05:42 pm »

Well, this sunday morning i decided to check my functions.inc.php file again, and it seems i missed/overlooked an important step.  :-[

I had to change one line in the functions.inc.php config from:

Code:

$query = "SELECT $select_columns FROM {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE approved = 'YES' $META_ALBUM_SET ORDER BY RAND() LIMIT $limit2";


change to

Code:

$query = "SELECT $select_columns FROM {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE approved = 'YES' $META_ALBUM_SET ORDER BY RAND() $limit";

After that my random pics where shown again.  :)

What i don't understand is that this problem should be solved a long time ago.??
Anyway, it seems to work now.
topic can be closed.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Still trouble with the LightBox plugin under 1.4.25
« Reply #4 on: September 10, 2009, 10:46:46 am »

topic can be closed.
Well, why don't you do as suggested per board rules and tag the thread accordingly?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 20 queries.