Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem upgrading to 1.4.25  (Read 4374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

snowflakie06

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Problem upgrading to 1.4.25
« on: July 20, 2009, 07:27:34 pm »

I've upgraded my gallery (http://the-medusa-cascade.com/gallery) to 1.4.25 and everything seems to be okay when I go to update.php but when I go to the main page I get this:

Code: [Select]
Template error
Failed to find block 'file_line'(#(<!-- BEGIN file_line -->)(.*?)(<!-- END file_line -->)#s) in :

        <tr>
                <td class="tableb" align="center">
                        <font size="3"><b>{MESSAGE}</b></font>


                        <br /><br />
                </td>
        </tr>


I also can't run versioncheck.php because then I get this:

Code: [Select]
Template error
Failed to find block 'log_ecards'(#(<!-- BEGIN log_ecards -->)(.*?)(<!-- END log_ecards -->)#s) in :

                <div align="center">
                <table cellpadding="0" cellspacing="1">
                        <tr>
<!-- BEGIN admin_approval -->
                                <td class="admin_menu" id="admin_menu_anim"><a href="editpics.php?mode=upload_approval" title="{UPL_APP_TITLE}">{UPL_APP_LNK}</a></td>
<!-- END admin_approval -->
                                <td class="admin_menu"><a href="admin.php" title="{ADMIN_TITLE}">{ADMIN_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="catmgr.php" title="{CATEGORIES_TITLE}">{CATEGORIES_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="albmgr.php{CATL}" title="{ALBUMS_TITLE}">{ALBUMS_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="groupmgr.php" title="{GROUPS_TITLE}">{GROUPS_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="usermgr.php" title="{USERS_TITLE}">{USERS_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="banning.php" title="{BAN_TITLE}">{BAN_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="reviewcom.php" title="{COMMENTS_TITLE}">{COMMENTS_LNK}</a></td>

                                <td class="admin_menu"><a href="picmgr.php" title="{PICTURES_TITLE}">{PICTURES_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="searchnew.php" title="{SEARCHNEW_TITLE}">{SEARCHNEW_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="util.php" title="{UTIL_TITLE}">{UTIL_LNK}</a></td>
                                <td class="admin_menu"><a href="profile.php?op=edit_profile" title="{MY_PROF_TITLE}">{MY_PROF_LNK}</a></td>
<!-- BEGIN documentation -->
                                <td class="admin_menu"><a href="{DOCUMENTATION_HREF}" title="{DOCUMENTATION_TITLE}">{DOCUMENTATION_LNK}</a></td>
<!-- END documentation -->
                        </tr>
                </table>
                </div>

How do I fix this?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Problem upgrading to 1.4.25
« Reply #1 on: July 20, 2009, 10:38:00 pm »

Nothing to see at your site.

If you updated from 1.3 you need to update your custom theme or switch to a built-in theme.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 21 queries.