Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with watermarking/uploading pictures  (Read 3490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ophelia

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Problem with watermarking/uploading pictures
« on: July 19, 2009, 01:16:29 am »

Hey! I use coppermine 1.4.24 (stable) and it was working fine. I had uploaded over 3000 photos till July 1st with watermark, all good.

I stopped uploading pictures for a couple of weeks and then this week I tried to upload some but it wasn't working.

So what happens is that now when I try to upload pictures, it doesn't work, it shows uo like this: http://i32.tinypic.com/aajhw3.jpg, and when I disable the watermarking option, I'm able to add pictures.

I want it to get back to how it was, when I was able to add pictures with the watermark.

This is the gallery: http://robert-buckley.net/gallery As you can see all the images are with watermark and just the one I had added today isn't. =/ 
Logged

ophelia

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Re: Problem with watermarking/uploading pictures
« Reply #1 on: July 20, 2009, 01:40:02 am »

Anyone?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Problem with watermarking/uploading pictures
« Reply #2 on: July 20, 2009, 08:34:37 am »

http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,55415.msg270617.html#msg270617

What happens when you do a right-click, properties on the broken image in the results column? Paste the URL of the image into the address bar of your browser. Post it here when in doubt.
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Problem with watermarking/uploading pictures
« Reply #3 on: July 30, 2009, 07:54:49 am »

post real links, post a deep link to an image you try to batch add and that doesn't work... and follow the upload troubleshooting guide (docs)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 20 queries.