Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: No Album Thumbnails Showing  (Read 2853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

delirious

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
[Solved]: No Album Thumbnails Showing
« on: July 08, 2009, 10:18:48 pm »

Hey,
I was going through the themes for my coppermine gallery just a while ago and when I tried to preview the theme 'Hardwired', everything crashed and the gallery was no longer visible. There was a whole heap of text saying an error had occured. I managed to go back and restore to all the settings so that the gallery came back. However, since doing so I have noticed the gallery is running in a strange way. The album thumbnails do not show and are replaced by a line where the image should be.

Can anyone help me out? My gallery URL (http://drewbarrymoresource.com/imagearchive)

Thanks in advance.
« Last Edit: July 09, 2009, 12:03:35 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: No Album Thumbnails Showing
« Reply #1 on: July 08, 2009, 10:24:22 pm »

Update your gallery to the current version and check your config setting for 'Size of thumbnails in pixels'
Logged

delirious

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: No Album Thumbnails Showing
« Reply #2 on: July 08, 2009, 10:26:21 pm »

Update your gallery to the current version and check your config setting for 'Size of thumbnails in pixels'
Thanks, but how do I do this?
The thumbnails settings are all set to 85 which is what they were before it crashed :)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: No Album Thumbnails Showing
« Reply #3 on: July 08, 2009, 10:32:36 pm »

Read the documentation.
Logged

delirious

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: No Album Thumbnails Showing
« Reply #4 on: July 08, 2009, 10:37:24 pm »

Ok, thanks :) I didn't install this, my fansite host did it so it will need to go through them first.

I managed to get the album thumbnails etc back by updating the database via admin tools. However, the thumbs are now pixelated and when I try to resize them through admin tools I get this;

ERROR creating:$thumb
Logged

delirious

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: No Album Thumbnails Showing
« Reply #5 on: July 09, 2009, 12:02:25 am »

Not to worry, I sorted the thumbnail updating issue by changing the method for resizing images to GD version 2x.

Thanks :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: No Album Thumbnails Showing
« Reply #6 on: July 09, 2009, 11:25:14 am »

You still need to upgrade. Failure to do so will get you hacked. Don't trust others to install things for you.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.