Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Possible to log into word press and coppermine at the same time?  (Read 8154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ahreno

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18

How? 
Logged

ahreno

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
logging into wordpress and coppermine at the same time/
« Reply #1 on: May 07, 2004, 09:08:48 am »

Can this be done?  how/  i've searched both boards to no avail...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Possible to log into word press and coppermine at the same time?
« Reply #2 on: May 07, 2004, 09:47:07 am »

write a bridge file. Take a look at the bridge files that come with coppermine, and modify one to actually work with wordpress (whatever this app is good for).

GauGau

P.S. Don't double-post. Merged your postings...
Logged

hyperion

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 1317
  • - retired -
Re: Possible to log into word press and coppermine at the same time?
« Reply #3 on: May 07, 2004, 05:29:38 pm »

GauGau,

AFAIK, Wordpress is a CMS/blogging suite.  A user recently wrote a mod allowing Wordpress users to display photos from Coppermine in Wordpress.

-Hyperion
Logged
"Then, Fletch," that bright creature said to him, and the voice was very kind, "let's begin with level flight . . . ."

-Richard Bach, Jonathan Livingston Seagull

(http://www.mozilla.org/products/firefox/buttons/getfirefox_small.png)

ahreno

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: Possible to log into word press and coppermine at the same time?
« Reply #4 on: May 07, 2004, 10:04:16 pm »

thanks for the info, i looked at the bridge files, and since I am not a coder, this i feel is way over my head.  I would be able to offer some webspace if anyone could do it for me. 

10gigs transfer
2gig storage
gd2.0

more info available

cpg@ahreno.com
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 19 queries.