Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Album showing up as non existant in firefox  (Read 3114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jayh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
[Solved]: Album showing up as non existant in firefox
« on: June 20, 2009, 07:23:43 pm »

This is quite a strange issue, I have an album that is most certainly there when I view it by its self in firefox but the problem is I am displaying the album through an Iframe which works perfectly in IE but for some bizarre reason in FF it is giving me "The selected album/file does not exist ! "

The url for the album is http://www.nestadesigns.com/images/thumbnails.php?album=4
and the url where the error is occurring is http://www.nestadesigns.com/minerals.htm

the code for the iframe is
Code: [Select]
<iframe height="350" width="490" FRAMEBORDER=0 src="http://www.nestadesigns.com/images/thumbnails.php?album=4" SCROLLING=no"></iframe>
which means that the iframe url is right the url by its self to the album shows up with no error but for some reason the album wont work through an iframe BUT all the other album work just fine through iframes.

Im completely at a loss any tips would be great.
« Last Edit: June 21, 2009, 09:25:31 am by Joachim Müller »
Logged

jayh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Album showing up as non existant in firefox
« Reply #1 on: June 20, 2009, 09:11:13 pm »

well its suddenly working with no changes made by me. not sure why this happened any ifo would still be useful
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: Album showing up as non existant in firefox
« Reply #2 on: June 21, 2009, 09:27:14 am »

No "Powered by Coppermine" tag => no support for you. Put it back! Using frames is bad. You just found out about one of the reasons why.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.032 seconds with 20 queries.