Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problems with adding pics/watermarking??  (Read 4885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Delta88

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Problems with adding pics/watermarking??
« on: May 30, 2009, 05:29:42 pm »

Sorry if this is in the wrong section!

I had a really weird problem with my gallery the other day, to do with adding pics and watermarking. I have some pre watermarked pictures, so obviously I didnt want them to get watermarked, but then I got the following problems (batch uploading):

- Watermark Turned OFF, File 777, Images WONT ADD
- Watermark Turned ON, File 777, Images WON'T ADD
- Watermark Turned OFF, File and Images 777, Imaged WILL ADD but with WATERMARK

Does anyone have a solution, I upgraded to latest verison of coppermine and stramm, and that hasn't solved anything.
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #1 on: May 31, 2009, 09:17:53 am »

Chmod files and folders (777/755, 666/644 depending on your server setup - ask your host if you're not sure).
Undo watermarking.
Retry and make sure you don't pull images out of the cache when checking if watermarking works

Delta88

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #2 on: May 31, 2009, 02:12:40 pm »

Hi

I followed your steps, and it is still watermarking the images, even with the watermark turned off, the files 777, and the images 666.

Is there anyway of removing stramm, and then reinstalling it without effecting the images.
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #3 on: May 31, 2009, 03:49:08 pm »

A link to your gallery please, an image ID of an affected pic and a direct link to one of the images.

Delta88

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #4 on: May 31, 2009, 06:58:53 pm »

Gallery
http://174.37.152.120/~youknowy/gallery/

Image I have added that tagged even though I didnt want it to (the little tag to the right is the tag that shouldnt be added, and the long tag along the bottom is one I put on it in photoshop)
http://174.37.152.120/~youknowy/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=6&pos=0

By ID do you mean dimenson if so its 1342 2000
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #5 on: June 19, 2009, 11:37:49 am »

Is this working now for you?

Delta88

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #6 on: June 19, 2009, 04:54:27 pm »

No the pictures are still tagging no matter how we chmod them/ the folder, and even if we have watermarking turned off.
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #7 on: June 19, 2009, 06:30:52 pm »

can you PM me a CPG admin login

Delta88

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Problems with adding pics/watermarking??
« Reply #8 on: June 19, 2009, 07:15:31 pm »

OK Ill create one for you and get it sent to you soon
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 20 queries.