Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Register Captcha not loading  (Read 5851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fivecolours

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Register Captcha not loading
« on: May 17, 2009, 09:07:24 pm »

I have just installed the plugin for Captcha at my gallery, http://www.drakecentral.org/gallery. The captcha doesn't work at the register form, even though I set it to.

My code looks like this:

Code: [Select]
$CAPTCHA_DISABLE = array('login' => 'Administrators,Registered,Guests',
        'register' => '',
        'comment' => 'Registered',
        'report' => 'Administrators',
        'ecard' => 'Administrators',
        );

What am I doing wrong? Sorry if this has been answered, I looked and couldn't find anything.
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Register Captcha not loading
« Reply #1 on: May 17, 2009, 09:44:56 pm »

Hi there.  You downloaded the plugin and have probably read the corresponding thread: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,36319.0.html

In the first post you wil find this bit of text:

Quote
Don't see captcha in registration page?
check this thread:
http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,36319.msg225008.html#msg225008

Did you read that post as wel?

Logged

fivecolours

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: Register Captcha not loading
« Reply #2 on: May 17, 2009, 10:48:09 pm »

yes, didn't seem to work for me.

http://drakecentral.org/gallery/register.php
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Register Captcha not loading
« Reply #3 on: May 17, 2009, 11:00:42 pm »

Took a look at your version. <!--Coppermine Photo Gallery 1.4.9 (stable)-->
Not a good idea to be using 1.4.9.

You need to update to 1.4.22 asap!
Logged

fivecolours

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: Register Captcha not loading
« Reply #4 on: May 17, 2009, 11:03:03 pm »

I guess I've been afraid of losing all of my files I never upgraded. I'll work on that, thanks for your help.
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Register Captcha not loading
« Reply #5 on: May 17, 2009, 11:16:22 pm »

If you read the docs and follow the upgrade steps as described then you should be able to do it yourself with ease.

If the captcha problem persists after upgrading report back. If it solved then please mark this thread accordingly.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 21 queries.