Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: encoding problem  (Read 2241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

atbse

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
[Solved]: encoding problem
« on: April 22, 2009, 09:39:45 am »

Hi,

We have integrated our forum (IPB) with Coppermine. Everything is OK with russian language but this problem - pls see the picture attached.
« Last Edit: April 23, 2009, 07:51:49 am by Joachim Müller »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: encoding problem
« Reply #1 on: April 22, 2009, 07:00:02 pm »

That's great for people who speak Russian. For all others, your request is not clear at all. If this is related to the fact that you're bdiged, you should do as suggested in the docs, in the section that explains what to do if you need bridging support. Basically, we're out of crystal balls, so you should supply more information... ::)
Logged

atbse

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: encoding problem
« Reply #2 on: April 23, 2009, 02:01:02 am »

Joachim Müller, thank you! I have already found info-materials about this problem in russian language part of this forum: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,28253.0.html

:)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 19 queries.