Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page  (Read 2198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gough14

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« on: March 07, 2009, 12:17:33 am »

OK so whaen ever i change my config it goes to a black white page that says "powered by cppermine"
and none of the settings change so no one is allowed to register with the gallery. What can i do, and can anyone help?????
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« Reply #1 on: March 07, 2009, 12:26:00 am »

What's a black white page?

Make sure you are running the latest version of Coppermine (1.4.21).
Logged

gough14

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« Reply #2 on: March 07, 2009, 12:38:50 am »

Yes im am but when ever i change any setting then it does that
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« Reply #3 on: March 07, 2009, 12:52:56 am »

A link please?
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en español
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

gough14

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« Reply #4 on: March 07, 2009, 12:54:06 am »

well its only on the admin page but heres the link to the gallery

http://www.flylax.comuf.com/photogallery
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: HELP PLEASE after changing settings just goes to blank page
« Reply #5 on: March 08, 2009, 01:23:00 pm »

You (or your webhost) have applied your tracking code at the end of each page improperly. If your webhost is enjecting it, make him stop that or use a real webhost instead of the freehost you're with (we can not recommend the host you're with - their name is even banned here because their affiliate program triggered so many spammy postings here). In my opinion the injection of the tracker code is the possinle culprit number one. If it was you who deliberately added it, do so properly by editing themes/yourtheme/template.html. Add the code before the closing body tag.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 21 queries.