Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Re: Lost Gallery  (Read 1587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paddio

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Lost Gallery
« on: March 06, 2009, 08:13:57 pm »

* spllit from http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,56243.0.html *
Hi

Me and one of my friends have used your software for a while now.
Today I logged on to the site as admin, made a few adjustment and wanted to restore to default.
I pressed the button "restore to default" in the setup and the page when blank.

I have looked through all posts containing "Blank screen" but none of the suggestion works.
the homepage can be found here:
www.ikipic.com/gallery

Hope you can help

Flemming
« Last Edit: March 06, 2009, 09:28:54 pm by Hein Traag »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Lost Gallery
« Reply #1 on: March 06, 2009, 09:29:53 pm »

Never ever hijack a other thread. Always start your own thread, even if your problem looks to be the same.

I visited the site and can open the gallery without problem.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.