Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Links don't work after upgrade  (Read 4219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TerraNaut

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
    • TerraNaut
Links don't work after upgrade
« on: March 05, 2009, 09:00:28 pm »

After the upgrade from 1.4.20 to 1.4.21 the links under my photos stopped working. The url - which worked under the previous versions - are

Baggrundsbillede - Wallpaper

The URL for the site is

http://www.terranaut.dk/billeder/

For an example you can go directly to this picture: http://www.terranaut.dk/billeder/displayimage.php?pos=-2081
Logged

TerraNaut

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
    • TerraNaut
Re: Links don't work after upgrade
« Reply #1 on: March 05, 2009, 09:02:25 pm »

After the upgrade from 1.4.20 to 1.4.21 the links under my photos stopped working. The url - which worked under the previous versions - are

[*url=http://www.terranaut.dk/billeder/displayimage.php?pos=-3931/]Baggrundsbillede - Wallpaper[/url*]

* is not on the real link

The URL for the site is

http://www.terranaut.dk/billeder/

For an example you can go directly to this picture: http://www.terranaut.dk/billeder/displayimage.php?pos=-2081
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Links don't work after upgrade
« Reply #2 on: March 05, 2009, 10:47:01 pm »

Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

TerraNaut

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
    • TerraNaut
Re: Links don't work after upgrade
« Reply #3 on: March 05, 2009, 11:09:26 pm »

Hmm, that line skipped my inspection ... :-(
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 21 queries.