Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: All Images in Gallery Not Showing Up!  (Read 2520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hisgoldeneyes

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 9
All Images in Gallery Not Showing Up!
« on: February 25, 2009, 09:46:24 pm »

My gallery:
http://www.hisgoldeneyes.com/gallery

The pictures have always shown up, and I didn't do ANYTHING to it to make this happen I don't think. One day I just went in, and all the pictures are little "x" except you can still see the file name text in it's place, and if you click to see the full size image, it knows the size. This means the photos ARE all there right?

Anyone know what I can do to fix it? People are constantly emailing since they want to be able to see the pictures. =(
Logged

Nibbler

  • Guest
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: All Images in Gallery Not Showing Up!
« Reply #2 on: February 26, 2009, 08:44:00 am »

In other words: your site got hacked due to your reluctance to upgrade in time. You need to remove the payload as suggested in the thread Nibbler mentioned, then you need to sanitize your gallery as suggested in the "Yikes" thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.