Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Not showing always all pictures fetched  (Read 4812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gruhle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Not showing always all pictures fetched
« on: February 20, 2009, 01:39:14 pm »

Hello,

I'm using CpmFetch with a CMS called contenido. My PHP-script looks like this:

Code: [Select]
<?php
   
require_once "./cpmfetch/cpmfetch.php";
   
//include "../cpmfetch/cpmfetch.php";
   //$objCpm = new cpm("/coppermine/coppermine");
   
$objCpm = new cpm("./cpmfetch/cpmfetch_config.php");
   
$source "";
   
$options = array(
      
"alttag" => "%t (Foto: %o)",
      
"imagelink" => "album",
      
"windowtarget" => "_blank",
      
"imagesize" => "int",
      
"imagewidth" => "190"
   
);
   
$objCpm->cpm_viewRandomMedia(3,1,$options);
   
$objCpm->cpm_close();
   echo 
"<br>";
?>

In the majority of cases this works fine. But sometimes for some pictures only the alt-tag is shown but not the picture itself.
(URL: http://www.Ried-Foto.de

Now I don't know where the problem is. Is it a problem of CpmFetch? Is it a PHP-Problem? Or have I to clear it within the CMS? Any hint?

Thx!

Reiner
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Not showing always all pictures fetched
« Reply #1 on: February 25, 2009, 10:06:01 am »

Just guessing blindly: you have quotes in the description (caption etc.) of your files, which will (if not escaped properly) break the HTML tags.
Logged

gruhle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Not showing always all pictures fetched
« Reply #2 on: February 25, 2009, 11:16:44 am »

Hello Joachim,

Just guessing blindly: you have quotes in the description (caption etc.) of your files, which will (if not escaped properly) break the HTML tags.

Thanks for that hint. But the quotes seem not to be the problem as they are escaped properly.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Not showing always all pictures fetched
« Reply #3 on: February 26, 2009, 08:58:41 am »

We'd need to see an example that doesn't work. When I accessed your site, the data from cpmFetch actually did show. It's hard to track stuff you can't see.
Logged

gruhle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Not showing always all pictures fetched
« Reply #4 on: February 26, 2009, 09:48:11 am »

Hello Joachim,

sometimes it works properly  :) ....
But I made three attempts and all three got the error.  :(

See Snapshots attached.

There are three pictures called but only one (snapshot2) oder two (snapshot1, snapshot3) are shown. The texts shown are the alt-tag of the not shown pics.

Greetings

Reiner
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 19 queries.