Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Invalid]: plugins final extract error:Warning line 30: mysql_free_result() - init2.inc.php  (Read 4483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

VEGA

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 323
    • maranimage

when i active debug mode show this error:

/plugins/final_extract/include/init2.inc.php
Warning line 30: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

thanks for you help

« Last Edit: February 01, 2009, 12:16:06 pm by Joachim Müller »
Logged

François Keller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 9094
  • aka Frantz
    • Ma galerie

it's a warning, not an error. Desable debug mod if you have no other issue. The final extract plugin should work as expected
Logged
Avez vous lu la DOC ? la FAQ ? et cherché sur le forum avant de poster ?
Did you read the DOC ? the FAQ ? and search the board before posting ?
Mon Blog

VEGA

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 323
    • maranimage

ok, that is good. working properly, it displays the message only. Thanks for your attention.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Don't enable debug_mode and notices_display if you have no idea what it does, as suggested in the docs. Your posting shows that you haven't read the docs before posting. Do so in the future - you're not allowed to post if you haven't read the docs.
Marking thread as "invalid".
Logged

VEGA

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 323
    • maranimage

I activated the "Debug mode" because I had other errors which I then resolved. I need only to ask for information about this notice.
Thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.