Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Images not showing up one day to other  (Read 4248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Images not showing up one day to other
« on: January 19, 2009, 01:12:59 pm »

Hello everyone,

I have installed the last version of CPG and everything worked fine until yesterday... the images from one day to other wonīt show up. I canīt imagina what could be wrong becouse if I access the pictures through a ftp client I can download and see them perfectly... it looks like only the browser canīt see the pictures. Also if I go into the admin tools and check the files, CPG wonīt find the albums folder and itīs sub folders.

The link to the site is: http://www.elbombero.cl/galeria/index.php

Sorry my bad english.
Logged

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #1 on: January 22, 2009, 10:15:07 am »

anybody????  :( :(
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #2 on: January 22, 2009, 03:38:02 pm »

Give a deep link for one picture that you think you have already in your server.

Suggestion: Check out my sign at the botton of my post. --Soporte en espaņol!--
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #3 on: January 22, 2009, 07:27:27 pm »

Hi,
Well that's the point... all the images are on my server but they dont show on the site... i've checked at least 40 now.

Thanks for the suggestion dude..
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #4 on: January 23, 2009, 12:37:08 am »

It was not a suggestion but a request. Please, give me a deep link of one of the pictures. Thanks,
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #5 on: January 23, 2009, 07:39:43 am »

if I access the pictures through a ftp client I can download and see them perfectly.
That's nonsense - the pics are not there as far as http requests are concerned. The example deep link you're suppossed to post is http://www.elbombero.cl/galeria/albums/userpics/16449/CARRO_FORD_7a__VALDIVIA.jpg, which is the image embedded into http://www.elbombero.cl/galeria/displayimage.php?pos=-436. Going directly to the URL http://www.elbombero.cl/galeria/albums/userpics/16449/CARRO_FORD_7a__VALDIVIA.jpg returns a 404 not found error message. This means: the image is not there, at least it's not accessible. If you think that the image exists on your webspace in the folder that equals that URL, then discuss this with your webhost. This isn't something we could help you with, as it's not related to coppermine: the file is not where coppermine expects it to be - what could we possibly do about that? Restore the file from a backup if you have one.
If you can, post the full (absolute) path information that you use to access the above mentioned file through FTP - it should be something like /var/www/elbombero/public_html/galeria/albums/userpics/16449/CARRO_FORD_7a__VALDIVIA.jpg
Logged

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #6 on: January 23, 2009, 11:23:30 am »

Hello again,
Thanks for the answers but why do you say that is it nonsense? I just made a question I thought it could be an error related to Coppermine. I'm very sorry.

I checked the files of the links and I downloaded them with ftp and it just worked, so I will ask the guys from the hosting if they did something.
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #7 on: January 23, 2009, 11:52:11 am »

We (Joachim and I) are pointing the same thing. You're missing something because a language barrier. I can’t force you to post in Spanish sub board but you should.

To clear out: Your files are not there.  ::)
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #8 on: January 25, 2009, 06:36:45 pm »

OK, next time I will post in the correcto forum.

Take a look on the picture I've attached... the files ARE there.
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #9 on: January 25, 2009, 08:49:15 pm »

If the files are there so please provide a deep link. For third time, could you do that in order to see the awfull truth? Please  ::)
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Logged

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1996
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #11 on: January 26, 2009, 12:11:57 am »

Thank you very much!

In the file attached you can clearly see that your file is not there. 

So, please, do as Joachim suggested 6 post ago:


If you think that the image exists on your webspace in the folder that equals that URL, then discuss this with your webhost. This isn't something we could help you with, as it's not related to coppermine: the file is not where coppermine expects it to be - what could we possibly do about that? Restore the file from a backup if you have one.

Regards,
« Last Edit: January 26, 2009, 02:44:19 am by Fabricio Ferrero »
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

je134

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #12 on: January 26, 2009, 12:17:37 pm »

OK, I will do that, it's just strange that I can access the file with ftp but not with the browser.

Thanks for your time.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Images not showing up one day to other
« Reply #13 on: January 28, 2009, 08:47:48 pm »

It's not at all strange. The files are in userpicss not userpics. Rename the folder and the pics will show up.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 20 queries.