Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: different album, same settings but not working :(  (Read 3700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

debragrant

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 127
different album, same settings but not working :(
« on: January 19, 2009, 11:46:40 pm »

i am trying to crop photos on a new album. I uploaded the mod and in config changed the settings to be the same as another gallery I have:

Quality of Jpeg - 80
width - 100
height - 100
demension - exact
intermediate pic - yes
enable mini thumbs - yes
width - 60
height - 60

I saved these and used 'admin' to update images, said all were successful but all my images are squashed. I checked the permissions for everything in 'albums' and they are 777.

I'm not sure what else to do
Logged

debragrant

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 127
Re: different album, same settings but not working :(
« Reply #1 on: January 20, 2009, 12:01:13 am »

can someone add solved or delete this please. left it a while and went back and the images were fine  :)
Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: different album, same settings but not working :(
« Reply #2 on: January 20, 2009, 07:54:04 am »

sometimes one needs to refresh/ empty the browser cache

You can set this solved
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.