Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problem with watermarking  (Read 4799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mary-Tina

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Problem with watermarking
« on: January 16, 2009, 03:15:46 pm »

Hi! I have problems with watermarking. If I upload pic, only resized pic is with watermark. The original big pic is without it. But few days ago it worked fine.
I have in configuration:

Watermark Image: Yes
Watermark custom thumbs (movie, audio, document):    Yes
Where to place the watermark: Bottom right   
Which files to watermark: Both   
Which file to use for watermark: images/watermark.png   
Transparency 0-100 for entire image: 100      
Downsize watermark if width of an picture is smaller than entered value. That is the 100% reference point. Resizing of the watermark is linear (0 to disable): 0
Set color transparent x (GD2 only): 0   
Set color transparent y (GD2 only): 0

And I was trying change the CHMOD, but it's the same. :/

Example:
Few days ago: http://rainie.loveayumi.e-fan.org/gallery/displayimage.php?album=102&pos=0
And now: http://rainie.loveayumi.e-fan.org/gallery/displayimage.php?album=109&pos=0
Logged

Mary-Tina

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Problem with watermarking
« Reply #1 on: January 16, 2009, 03:44:53 pm »

OK, solved! But I don't know how. XD I only upload watermark.png on diferent directory.  :)
Logged

aleanaya

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Problem with watermarking
« Reply #2 on: February 06, 2009, 09:34:43 pm »


Hello my friend,

Can you tell me where did you fin the configuration option to watermark?

Gallery Configuration - Coppermine Photo Gallery 1.4.19 (stable)

I didn't see

Watermark Image: Yes

thank you
Alex


Logged

Aeronautic

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Posts: 125
  • Photographer / film maker turned webmeister...
Re: Problem with watermarking
« Reply #3 on: February 06, 2009, 10:14:40 pm »

Hello my friend,

Can you tell me where did you fin the configuration option to watermark?

Gallery Configuration - Coppermine Photo Gallery 1.4.19 (stable)

I didn't see

Watermark Image: Yes

thank you
Alex




If you have Stramm's modpack installed, look under the configuration (config) menu for "Image watermarking" - it is the first option there to turn it on.

"Watermark Image" "Yes | No"

Watermarking is not normally a part of CPG - you must have the modpack or that mod (search board) installed.

HTH
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.028 seconds with 19 queries.