Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Integrating a slide show into my webpage  (Read 15724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #20 on: January 06, 2009, 09:54:02 pm »

The correcting of the spelling will fix it all. Something went screwy there.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #21 on: January 06, 2009, 10:06:16 pm »

In your flashthimbs/php file you also havn't changed alb=1 to aid=1 as suggested earlier. I did not notice you hadn't changed it.

change that and it should work. It does on my machine.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

robinwyatt

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #22 on: January 06, 2009, 10:28:52 pm »

Hurray! This is simply beautiful, I can't thank you enough.

Is there somewhere you could direct me to where I can read an idiot's guide that will help me create the iFrame you spoke of so that the slideshow you helped me make could appear on http://www.robinwyatt.org/index.php?pr=Work_Experience ?
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #23 on: January 06, 2009, 10:39:21 pm »

Just google iFrame. It will give you an idea of how it works

Pop this code in a table/div on your homepage where you want the slideshow to appear.

Code: [Select]
<iframe src="http://robinwyatt.org/mygalleryfolder/mooslide.php" frameborder="0" scrolling="Auto" width="340" height="270" title="Map">
News </iframe>

Good luck. I'll mark this thread as solved.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

robinwyatt

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: [Solved]: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #24 on: January 06, 2009, 10:58:27 pm »

Thanks.

I have Soholaunch Pro, so I tried inserting the code you gave me as a custom code, as you can see in the attached screenshot. But as you can see at http://www.robinwyatt.org/index.php?pr=Work_Experience , the result was that http://www.robinwyatt.org/sohoadmin/version.php?process=MQ==&PHP_AUTH_USER=cm9iaW53eWE=&PHP_AUTH_PW=dGhvZ2FjaHU= appeared on the page where I had wanted to embed the slideshow. If not custom code, do any of those options at the top with the blue background look more credible? Or did I enter the code wrongly? Or...  ???
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: [Solved]: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #25 on: January 06, 2009, 11:13:17 pm »

Don't know, I do all my work in a plain text editor.

Sorry, we cannot support your general coding problems on here. I've helped you get your mod running but I cannot help you build your page. There are many forums and google groups out there that can provide that kind of support.

Good luck with your site. It does look interesting. If you have any further issues with coppermine feel free to ask.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

robinwyatt

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: [Solved]: Integrating a slide show into my webpage
« Reply #26 on: January 07, 2009, 12:09:56 am »

Understood.

FYI, I sorted it. Inside the Soholaunch Pro text editor, there is an HTML button. This actually solves a lot of other confusion for me!

Thanks again. All the best.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.11 seconds with 19 queries.