Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: xp publish problems  (Read 3058 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mariamsr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
[Solved]: xp publish problems
« on: December 17, 2008, 05:05:02 pm »

my gallery is the following: www.7crgallery7.co.cc/Gallery/index.php

I changed my gallery to another domain because there were some problems. One the old domain I could upload the pictures through xp publish (that is why now there are some images), but on the new one I can't.
I click on a image to upload and then I choose "Piblish this file on the internet" and then when I have to choose my gallery to uplaod the photo, there are my old gallery (on the old domain, which doens't funtion because that domain no loger exists) and the new one. I choose the new one and it gives this error: The Web assistence system couldn't conect to the internet, or the web service returned a page that isn't valid.       

I would like to know if you can fix it, or if there is any way to erase the gallerieswhen I have to choose them to puload, because I think that way it would work..

Thanks in advance,
Mary
« Last Edit: December 23, 2008, 12:03:39 am by Nibbler »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: xp publish problems
« Reply #1 on: December 17, 2008, 05:53:16 pm »

I think removing an entry involves editing the windows registry. Try searching the web for details.

You have your gallery url set incorrectly in config, that's probably why it doesn't work. Fix that and then download a new .reg file from xp_publish.php
Logged

mariamsr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: xp publish problems
« Reply #2 on: December 17, 2008, 11:29:36 pm »

Hey there, I cant find any link on my config file... there are many errors:
<?php
/*************************
  Coppermine Photo Gallery
  ************************
  Copyright (c) 2003-2008 Dev Team
  v1.1 originally written by Gregory DEMAR

  This program is free software; you can redistribute it and/or modify
  it under the terms of the GNU General Public License version 3
  as published by the Free Software Foundation.
 
  ********************************************
  Coppermine version: 1.4.19
  $HeadURL: https://coppermine.svn.sourceforge.net/svnroot/coppermine/trunk/cpg1.4.x/config.php $
  $Revision: 4392 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2008-04-16 09:25:35 +0200 (Mi, 16 Apr 2008) $
**********************************************/

define('IN_COPPERMINE', true);
require('include/init.inc.php');
if (!GALLERY_ADMIN_MODE) cpg_die(ERROR, $lang_errors['access_denied'], __FILE__, __LINE__);


$redirect = "admin.php";
$message = <<< EOT
You are trying to access Coppermine's <a href="admin.php">config page</a> using an outdated link - the file config.php has been renamed to admin.php. You probably updated your site and haven't changed your theme as suggested in the <a href="docs/theme/">theme upgrade guide</a>.<br />
You are now being redirected to the actual page you were looking for.
EOT;
pageheader($lang_info, "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"100;url=$redirect\" />");
msg_box($lang_info, $message, $lang_continue, $redirect);
pagefooter();
ob_end_flush();
?>
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: xp publish problems
« Reply #3 on: December 21, 2008, 12:09:04 am »

admin.php, not config.php
Logged

mariamsr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: xp publish problems
« Reply #4 on: December 22, 2008, 03:32:57 pm »

Ok, I attached the admin file... I cant file where the url is... please help :)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: xp publish problems
« Reply #5 on: December 22, 2008, 07:56:02 pm »

I haven't asked to see that file. Just run it in your browser - just click on the link in my above posting.
Logged

mariamsr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: xp publish problems
« Reply #6 on: December 22, 2008, 10:59:37 pm »

Oh sorry I havent understood..
It gives an error... How can I fix it?
Logged

mariamsr

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: xp publish problems
« Reply #7 on: December 22, 2008, 11:05:35 pm »

Ok it works now. I changed the url on config, and then uploaded an new xp publish file and now it works, thank you very much  ;) :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.