Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: cpmfetch blank  (Read 4934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • Star F1
cpmfetch blank
« on: December 07, 2008, 08:42:26 pm »

I was holding back starting a new topic for more than a year. Ever since the installation style cpmfetch I installed my ezportal block stopped displaying pictures. I have done successfully the installation and it displayed pictures soon after installation.

I have installed the cpmfetch directory within coopermine directory. ie., www.starf1.com/photos/cpmfetch/

I have the cpmfetch code for random pictures in the ez-portal www.starf1.com/forum/portal1.php

The code itself is stored in www.starf1.com/forum/templates/portal1_body.tpl but the page is displayed as www.starf1.com/forum/portal1.php

I am using the latest cpg 1.4.19 and the latest developmental version 2.1.1 (as the stable version was also not working for me).

The code I have tried is

Code: [Select]
<?
  include "../photos/cpmfetch/cpmfetch.php";
  $objCpm = new cpm("../photos/cpmfetch/cpmfetch_config.php");
$options = array('subtitle' => '<b>%t</b> ', 'imagewidth' => '150' , 'imagesize' => 'int');
$objCpm->cpm_viewRandomMedia(1,1,$options);
?>


and


Code: [Select]
<?
$objCpm->cpm_viewLastAddedMedia(1,2, array( 'imagewidth' => '150' , 'imagesize' => 'int', 'subtitle' => '<b>%t</b> <br />Posted by <b>%o</b><br />%h views'));
$objCpm->cpm_close();
?>

I get no error message.

I tried the code in a seperate file and stored in a php file in the following place. It works.

www.starf1.com/forum/vaslatestpics.php

and in

www.starf1.com/forum/vas.php

But in www.starf1.com/forum/portal1.php, it is not working.

Can anybody help please. Thanks.


Logged

vas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • Star F1
Re: cpmfetch blank
« Reply #1 on: December 12, 2008, 09:45:34 pm »

My Gallery  http://starf1.com/photos/index.php

My Forum Portal where the cpmfetch suppose to depict pics. http://starf1.com/forum/portal1.php

Hope somebody gimme some idea to solve the problem. Thanks.
Logged

vas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
    • Star F1
Re: cpmfetch blank
« Reply #2 on: December 25, 2008, 09:46:13 am »

I am surprised 192 views but no reply. Hope some body will give me insight.
Logged

Mr-Cute

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 36
Re: cpmfetch blank
« Reply #3 on: March 30, 2009, 05:15:55 pm »

<?php
  error_reporting(E_ALL);
  ini_set('display_errors',0); // 0 is off, 1 is on
  include "http://www.haifafans.net/gallery/cpmfetch/cpmfetch.php";
  $objCpm = new cpm("http://www.haifafans.net/gallery/cpmfetch/cpmfetch_config.php");
  $options = array('windowtarget' => '_blank');
  $objCpm->cpm_viewLastAddedMedia(1,10, $options);
  $objCpm->cpm_close();
?>
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.